De rent easy huurcampers

Bij rent easy vindt u 4 verschillende categorieën campers. De maximaal 2 jaar oude voertuigen worden gekenmerkt door de bewezen hoge mate van reiscomfort van de modellen van de Erwin Hymer Group. Natuurlijk behoren keuken, koelkast, gootsteen en ook een badkamer met verswater spoeltoilet, wasbak en een douchecabine tot de standaard uitrusting, evenals verwarming, stroomkabel, kabelhaspel en 12V accu. U vindt een fietsrek, stuurbekrachtiging en een stereo radio met CD speler in bijna elke camper.

In onze huurvloot campers is een automatisch satellietsysteem, TV, en achteruitkijkcamera inclusief (uitgezonderd groep Active Classic).

Extra accessoires zoals servies, bedlinnen en campingmeubels kunt u als extra boeken bij veel verhuurstations - wij horen graag wat uw wensen zijn!

Outdoor vakanties zijn het beste. Onze actieve modellen

U vindt bewegingsvrijheid het belangrijkste tijdens uw vakantie? Een camper uit de Active categorie is het perfecte voertuig voor korte trips, stedentrips, spontane uitjes - zonder in te hoeven leveren op comfort.

Alle active modellen zijn uitgerust met badkamer, airco en luifel, beschikken over een krachtige 130 pk motor, ESP, bestuurders- en bijrijdersairbag, ABS, cruise control en fietsenrek voor maximale flexibiliteit, rijcomfort en veiligheid.

Daarbij wegen de Active modellen minder dan 3.500kg zodat ze probleemloos met een normaal rijbewijs kunnen worden bestuurd.

Huur een Active Extra camper

Huur een Active First camper

Vakantieplezier voor kleine en grote avonturiers: de Family modellen

Vandaag in de bergen, morgen aan zee: er is bijna geen vakantievorm die zoveel vrijheid biedt als een vakantie met een camper. Gewoon daar blijven waar de kinderen het naar de zin hebben, waar de zonsondergang het mooist is of waar je de meeste fun kunt hebben.

De Family modellen bieden ruimte op elk gebied. Intelligente indelingen maken de gezinsvriendelijke voertuigen tot echte ruimte wonders waarin wel met 5 personen van een prachtige stressvrije vakantie kan worden genoten.

Huur een Family Classic camper

Net zoals uniek als uzelf! Onze Exclusive modellen

U verwacht een bepaalde standaard tijdens uw vakantie, en sfeer en design zijn voor u belangrijk? De rent easy Exclusive modellen zijn stylish, bieden de hoogste mate van comfort  en verwennen u met een hoog kwaliteitsniveau.

De innovatieve designs bieden veel ruimte voor twee tot vier personen, de moderne en topkwaliteit motor en chassistechnologie verzekeren sublieme rijeigenschappen en veiligheid.

Voor uw ideale vakantie biedt de enorme bergruimte alle plaats voor uw vakantieplezier - wat zegt u bijvoorbeeld van een kleine golftour met uw eigen clubs?

Huur een Exclusive Classic camper

Huur een Exclusive Extra camper

Huur een Exclusive First camper

Om aan uw hoogste eisen te kunnen voldoen: onze Premium modellen

Comfort en ruimte zonder compromis - dat is onze premium klasse. Stijlvolle leefruimte, hoge kwaliteit materialen en de superieure uitrusting laten u niets te wensen over.

Deze topklasse voertuigen zijn ideaal voor een lange vakantie met twee of vier personen die ook in hun vrije tijd geen compromis sluiten willen. Met een camper uit de Premium klasse heeft u de vrijheid uw tijd zo te besteden als u dat wenst - of dat nu buiten of binnen is.

Natuurlijk voldoet de voertuigtechnologie aan de hoogste eisen: krachtige motor, ESP, ABS, cruise control, airco en nog veel meer extra's maken het rijden van deze luxe modellen tot een waar genot.

Huur een Premium Classic camper

Huur een Premium Extra camper

Huur een Premium First camper